Over ons

Wie is B-ELEK?

Welkom bij B-Elek, uw vertrouwde partner voor al uw elektrische behoeften. Met een rijke ervaring van 14 jaar in de elektrische sector, bieden wij een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op zowel residentiële als industriële klanten. Mijn naam is Yannick Bauwens, de oprichter en zaakvoerder van B-Elek, en ik ben trots op de expertise en veelzijdigheid die ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Professionele hulp nodig bij uw volgende project?

Hoe het allemaal begon

Mijn carrière als elektricien begon 14 jaar geleden en sindsdien heb ik een uitgebreide ervaring opgedaan in diverse sectoren van de industrie. Hier is een overzicht van mijn professionele achtergrond!

  • Industrieel Elektricien (2 jaar): Technieker op olie opslag terminal antwerpse haven, ship to shore lossen en laden.

  • Storingselektricien in Fabrieksomgeving (2 jaar): Vervolgens heb ik mijn vaardigheden aangescherpt als storingselektricien een productie fabriek in de waasland haven, Hier leerde ik snel en effecient storingen op te lossen om productie-uitval te minimaliseren, wat mijn probleemoplossend vermogen aanzienlijk verbeterde.

  • Scheepselektricien in de Baggersector (5 jaar): In deze periode werkte ik wereldwijd op schepen in de baggersector. Deze uitdagende rol vereiste een grondige kennis van elektrische systemen aan boord en de capaciteit om te werken onder veeleisende omstandigheden. Het gaf mij ook de kans om op internationaal niveau te opereren en uiteenlopende technische uitdagingen aan te pakken.

  • Electriciteit en Instrumentatie Supervisor in de Chemische Sector (1,5 jaar): Als supervisor was ik verantwoordelijk voor het aansturen van een team en het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van elektrische installaties en daarbij horende instrumentatie. Deze rol versterkte mijn leiderschapskwaliteiten en mijn vermogen om complexe projecten en dagdagelijkse problemen tot een goed einde te brengen.

  • Residentiële Sector (14 jaar): Gedurende mijn gehele carrière heb ik altijd gewerkt in de residentiële sector. Van renovaties en uitbreidingen van elektrische installaties tot verlichting en algemene elektriciteitswerken, ik heb een solide reputatie opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij particulieren.

160